Fremtidig træning m.m. for Slangerup Dart klub

Overordnet mål for klubben og for vores hold:

1. At have så mange af klubbens medlemmer som ønsker det, kommer til at spille på et hold

2. Altid sørge for reserver

3. Hjælpe hinanden ved sygdom m.m.

4. At komme i 2.divison og naturligvis 1. division

5. At have hold repræsenteret i alle divisioner/DK serie/kval rk.

Træning: der bliver 3 niveauer man kan spille dart på i Slangerup. Vi er en ambitiøs klub og ønsker at være de bedste til alt vi gør. Derfor bliver der også stillet krav afhængig af det niveau du vælger. Det betyder også, at selvom du spiller lige op med de bedste i klubben, men ikke ønsker at træne som vi ønsker, så kommer man ikke på de bedste hold. Klubben ønsker ambitiøse spillere kommer til at spille på ambitiøse hold tilpasset sit niveau. Vi ønsker en social klub, hvor der tages hensyn til det sociale sammenhold, ens træningsindsats samt videregivelse af egne erfaringer. Slangerup Dartklub vil hele tiden forsøge at gøre tingene professionelt, struktureret, let forståeligt samt er fleksible for nye tiltag.

Mandagstræningen er

”uge 1” :

Vi træner fast fra kl. 18.30 – 20.00 og herefter frit spil. Vi træner diverse lukkespil, nedspil. Vi træner på fokus, stand, ”grib” og kast. Du kan altid få råd og vejledning og vi har masser af forskellige pile til udlån, så du også kan finde dit rigtige ”værktøj”. Vi træner niveau delt af den simple årsag at gøre det mere interessant for dig.

”uge 2”

Her træner vi kamp træning og laver et lille stævne. Dette for at prøve dit nedspil af. Lære at spille under pres. Blive tryg ved Dart-Connect som i øvrigt gemmer alle dine kampe og dart snit og meget mere. Dette betyder du altid kan se dit niveau. Mandagsstævnet er også niveau opdelt. Vi spiller 501. puljeopdelt og Bedst af 5 sæt. Der går en til to videre fra puljen afhængig af tilmeldte. Efter puljen er det knockout.

I uge 2 vil der blive endnu en kamp/stævne dag som enten bliver tirsdag/onsdage el. torsdage

De 3 niveauer:

1. Hygge spillere (dem som ikke er på hold) kan komme alle dage i klubben men er naturligvis velkomne til at deltage i mandagstræning.

2. Spillere på hverdagshold tilbydes træning hver mandag fra kl. 18.30 – 20.00

3. De Spillere som ønsker at spille på klubbens bedste 2 hold laver en skriftlig aftale seddel om følgende:

- For 2. holdet - At komme fast til mandagstræning samt at træne en gang mere i klubben i løbet af ugen med de andre fra 1. og 2. holdet. Dag 2. kan variere og hvis man ikke kan, så kan man selv vælge dag 2. (tirsdag, onsdag, torsdag ell. fredag)

NB: Hvis en spiller TILvælger at spille i hverdagsrækken, så tæller dette IKKE som en træningsdag!!

- For 1. holdet laves en skriftlig aftaleseddel om følgende: - at komme fast til 2 træningsdage om ugen. Der er fast træning hver mandag og tirsdag. Hvis andre dage så er det efter aftale med spillerne.

NB: 1. holds spillere kan IKKE spille i hverdagsrækken. Vi mener og tror på at vi kan lave bedre kamptræning, så derfor vil det være spild af tid at spille der.

Ydermere laves et personligt træningsprogram som trænes derhjemme efter aftale.

- Husk på at det er helt frivilligt hvor du ønsker at spille. Vi som klub har dyb respekt for dine valg og ønsker ligeledes respekt for vores valg.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores :

sportschef Klaus Kjellerup (20268898)

Træner om mandagen : Brian Rohmann Andersen

Holdkaptajn 1. hold Brian Rohmann Andersen / Ivan Springborg

Holdkaptajn 2. Hold Bo Ryberg

Holdkaptajn hverdagsrækkerne:

Hold 1 Brian Rohmann 22 97 46 47

Hold 2 Bo Ryberg 29 66 11 76

Hold 3 Morten Stiv 29 76 06 36

Hold 4 Henrik Petersen 23 61 25 22

Hold 5 Anja Springborg 20 93 20 68

Hold i dag

Instagram