Vision for træning i Slangerup Dartklub


Overordnet mål for klubben og for vores hold: 

 1. At så mange af klubbens medlemmer, som ønsker det, kommer til at spille på et hold
 2. Altid sørge for reserver
 3. hjælpe hinanden ved sygdom m.m.
 4. At komme i 2.divison og naturligvis 1. division
 5. At have hold repræsenteret i alle divisioner/DK serie/kval rk.

 

Træning og ambitioner : 

 • Vi er en ambitiøs klub og ønsker at være de bedste til alt vi gør. Derfor bliver der også stillet krav afhængig af det niveau du vælger. Det betyder også, at selvom du spiller lige op med de bedste i klubben, men ikke ønsker at træne som vi ønsker, så kommer man ikke på de bedste hold. Klubben sætter holdene ud fra niveau og træningsindsats. Vi ønsker en social klub, hvor der tages hensyn til det sociale sammenhold, ens træningsindsats samt videregivelse af egne erfaringer. Slangerup Dartklub vil hele tiden forsøge at gøre tingene professionelt, struktureret, let forståeligt samt er fleksible for nye tiltag. 

 

Mandags træning: 

Træningen er for alle.

Vi træner fast fra kl. 18.30 – 20.00 og herefter frit spil. Vi træner diverse lukkespil, ned-spil. Vi træner på fokus, stand, ”grib” og kast. Du kan altid få råd og vejledning og vi har masser af forskellige pile til udlån, så du også kan finde dit rigtige ”værktøj”. Vi træner niveau delt af den simple årsag at gøre det mere interessant for dig.

 

Torsdage:

Her træner vi kamptræning. Klubben er åben for alle, men vi vil bedst muligt niveau inddele, sådan ens kampe bliver så intense som muligt.

 

De 3 moduler:

Du kan som spiller selv sætte dine ambitioner ud fra de 3 punkter som beskrevet herunder.

 

1.Hygge spillere (dem som ikke er på hold) kan komme alle dage i klubben og spille, men er naturligvis også velkomne til mandagstræningen der er for alle.

2. Spillere på hverdagshold tilbydes træning hver mandag fra kl. 18.30 – 20.00

3. De Spillere som ønsker at spille på klubbens bedste 2 hold laver en skriftlig klub aftale om følgende: 


 • For 1.og 2. holdet - At komme fast til mandagstræning samt at træne kamptræning i klubben om torsdagen med de andre fra 1. og 2. holdet. 
 • Ydermere tilbydes et personligt træningsprogram som trænes derhjemme
 • NB: Hvis en spiller tilvælger at spille i hverdagsrækken, så tæller dette IKKE som en træningsdag!!


Træning og ambitioner : 

 • Vi er en ambitiøs klub og ønsker at være de bedste til alt vi gør. Derfor bliver der også stillet krav afhængig af det niveau du vælger. Det betyder også, at selvom du spiller lige op med de bedste i klubben, men ikke ønsker at træne som vi ønsker, så kommer man ikke på de bedste hold. Klubben sætter holdende ud fra niveau og træningsindsats. Vi ønsker en social klub, hvor der tages hensyn til det sociale sammenhold, ens træningsindsats samt videregivelse af egne erfaringer. Slangerup Dartklub vil hele tiden forsøge at gøre tingene professionelt, struktureret, let forståeligt samt er fleksible for nye tiltag.  
 • Det er helt frivilligt hvor du ønsker at spille. Vi som klub har dyb respekt for dine valg og ønsker ligeledes respekt for vores valg. 

  

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores :

Formand : Claus Halberg mob. 30 70 62 44

Sportschef Klaus Kjellerup mob. 20 26 88 98

Hold i dag

Instagram